صفحه اصلی
درباره ما
مقالات
تماس با ما
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
روند کاهش باقیمانده فنیترتیون در گندم و فرآورده های آسیایی
مجموعه مقالات کنگره گیاهپزشگی ایران
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: یازدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
نورالدین شایسته
بخش حشره شناسی گروه گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی ، دانشگاه ارومیه
چکیده
کلیدواژه ها
فنیترتیون
؛
گندم
؛
فرآورده های آسیایی
؛
گیاهک
؛
اطاق کشت
؛
آنالیز
؛
نیتروژن