صفحه اصلی
درباره ما
مقالات
تماس با ما
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
مقایسه اثر چند منبع پروتئینی خام و پخته بر طول عمر، مصرف غذا، پروتئین و چربی بدن زنبورعسل
مجموعه مقالات کنگره گیاهپزشگی ایران
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پانزدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
علیرضا عباسیان
،
احمدرضا فقیه
،
محمود ثالثی
،
احمدرضا رنجبری
،
عبدالمجید نیلفروشان
مرکز تحقیقات منابع طبیعی و امور دام استان اصفهان
چکیده
-
کلیدواژه ها
زنبور عسل
؛
پروتئین
؛
چربی
؛
منبع پروتئینی خام
؛
پخته