صفحه اصلی
درباره ما
مقالات
تماس با ما
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
ارزیابی روشهای مختلف تشخیص عامل شانکر باکتریایی مرکبات ناشی از Xanthomonas citri subsp. citri با استفاده از pCR معمولی و Real time در میوه های تجاری مرکبات
مجموعه مقالات کنگره گیاهپزشگی ایران
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: نوزدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
مرتضی گل محمدی
1
،
ماریا میل اگروز لوپز
2
1
موسسه تحقیقات مرکبات کشور رامسر
2
موسسه تحقیقات کشاورزی والنسیا، اسپانیا
چکیده
-
کلیدواژه ها
میوه های تجاری
؛
مرکبات
؛
عامل شانکر