صفحه اصلی
درباره ما
مقالات
تماس با ما
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
مطالعه کنترل قارچ های nicilliutn spp. و Aspergillusspp.در کیفیت بعد از برداشت میوه انار رقم ملس ساوه با استفاده از اسانس گیاهی رزماری (Ro smarin us fficinalis)
مجموعه مقالات کنگره گیاهپزشگی ایران
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: نوزدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
معظم حسن پور اصیل
گروه علوم باغبانی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان رشت
چکیده
-
کلیدواژه ها
انار
؛
ساوه
؛
اسانس گیاهی رزماری