صفحه اصلی
درباره ما
مقالات
تماس با ما
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
تاثیر نوع جیره غذایی بر روی بیولوژی کرم ابریشم
مجموعه مقالات کنگره گیاهپزشگی ایران
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: چهاردهمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
مهرداد عمواقلی طبری
1
،
رحیم عبادی
2
1
بخش تحقیقات گیاهپزشکی, موسسه تحقیقات برنج, رشت
2
گروه گیاهپزشکی, دانشکده کشاورزی, دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
کلیدواژه ها
کرم ابریشم
؛
بیولوژی
؛
جیره غذایی