کنه Rhyncaphytoptus ficifoliae Keifer جزء آفات مهم و دارای پراکنش جهانی انجیر است. در ایران برای کنترل این آفت از کنهکشهای مختلفی استفاده میشود. کنه شکارگر Phytoseius plumifer Canestrini & Fanzago شکارگر کنههای تارتن و اریوفید روی محصولات مختلف در ایران میباشد. میزان تغذیه مراحل مختلف رشدی کنه شکاگر P. plumifer با تغذیه از مراحل بالغ کنه R. ficifoliae در شش دمای ثابت (15، 20، 25، 30، 35 و 37 درجه سلسیوس)، رطوبت نسبی 5±65% درصد و دوره روشنایی (12: 12) روشنایی و تاریکی تعیین شد. کنه شکارگر P. plumifer در مرحله لاروی قادر به تغذیه از میزبان نبود. بالاترین و پایینترین میزان طعمه مصرف شده روزانه توسط مجموع مراحل رشدی نابالغ کنه شکارگر برابر 93/0±6/31 و 06/0±15/12 طعمه بود که به ترتیب در دماهای 25 و 15 درجه سلسیوس مشاهده شد. بالاترین میزان مصرف طعمه روزانه توسط افراد بالغ ماده در دمای 25 درجه سلسیوس و معادل 32/0±70/26 طعمه تعیین شد. میزان کل مصرف طعمه توسط کل مراحل نابالغ رشدی کنه P. plumifer از 10/1±2/115 تا 41/1±03/33 طعمه به ترتیب در دماهای 15 تا 35 درجه سلسیوس متغیر بود. بالاترین و پایینترین میزان کل طعمه مصرف شده توسط افراد بالغ 5/15±86/1049 و 0/12±389 طعمه و به ترتیب در دماهای 25 و 37 درجه سلسیوس مشاهده شد.