صفحه اصلی
درباره ما
مقالات
تماس با ما
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
بررسی میزان تغییرات آنزیم پراکسیداز و فنل کل در میوه های سیب تیمار شده با باکتری آنتاگونیست Pseudomonas fluorescens و قارچ Penicillium expansum عامل کپک آبی سیب
مجموعه مقالات کنگره گیاهپزشگی ایران
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: هجدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
فرودعلی خزائی
1
،
حسن رضا اعتباریان
2
،
علی روستایی
2
،
علی علیزاده
3
1
گروه گیاهپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا
2
گروه گیاهپزشکی، دانشکده علوم گیاهی و دامی، پردیس ابوریحان،دانشگاه تهران
3
موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور، تهران
چکیده
کلیدواژه ها
پراسیداز
؛
میوه های سیب تیمار
؛
باکتری آنتاگونیست
؛
قارچ
؛
کپک آبی سیب
؛
باکتری
؛
تیمار