صفحه اصلی
درباره ما
مقالات
تماس با ما
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
اثر اسانس میخک و رزماری به شیوه تماسی و تدخینی بر کنترل کپک خاکستری انگور تازه خوری
مجموعه مقالات کنگره گیاهپزشگی ایران
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: بیستمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
زهرا وصال طلب
،
منصور غلامی
،
دوستمراد ظفری
دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
چکیده
کلیدواژه ها
اسانس میخک
؛
اسانس رزماری
؛
شیوه تماسی
؛
شیوه تدخینی
؛
کپک خاکستری
؛
انگور
؛
تازه خوری
؛
تخریب قارچ
؛
سموم قارچکش