صفحه اصلی
درباره ما
مقالات
تماس با ما
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
10
1
ارزیابی مقاومت بعضی از هیبریدهای تجاری ذرت نسبت به بیماری لهیدگی باکتریایی ساقه ذرت در استان همدان
اسماعیل محمودی، محمد جواد سلیمانی، محسن تقوی، عزیز باقری
مشاهده مقاله
2
القاء احساس حدنصاب (Quorum Sensing) و تولید رنگدانه ویولاسئین در باکتری Chromobacterium violaceum CV026 توسط عصاره گیاهان کاهو و لوبیا
صفورا ترزبان، اسماعیل محمودی، پژمان خدایگان، عباس عابد
مشاهده مقاله
3
بررسی تاثیر کود مونوپتاسیم فسفات در مقایسه با چند قارچکش رایج در کنترل بیماری سفیدک سطحی فلفل
اسماعیل محمودی، معصومه عباسی، عبدالرضا اقتداری
مشاهده مقاله
4
بررسی فعالیت آنتاگونیستی ایزوله های باسیلوس جدا شده از ریزوسفر علیه Fusarium solani علمل پوسیدگی فوزاریومی ریشه لوبیا
امیر اکبری، دوستمراد ظفری، حمید روحانی، اسماعیل محمودی
مشاهده مقاله
5
تغییرات مورفولوژیک میسلیوم های قارچ Alternaria alternata در اثر عصاره گیاه رازیانه Foeniculum vulgare
اسماعیل محمودی، احمدرضا احمدی
مشاهده مقاله
6
جداسازی باکتری Pectobacterium carotovorum از کرمهای لاله واژگون
اسماعیل محمودی، محمد جواد سلیمانی، محسن تقوی، امیر اکبری
مشاهده مقاله
7
شناسایی Petobacterium carotovorum subsp. carotovorum عامل پوسیدگی نرم لاله واژگون با استفاده از آغازگرهای اختصاصی واکنش زنجیره ای پلیمرازی
اسماعیل محمودی، محمد جواد سلیمانی، محسن تقوی
مشاهده مقاله
8
شناسایی عوامل بیماری لهیدگی باکتریایی ساقه ذرت در استان همدان
اسماعیل محمودی، محمدجواد سلیمانی، محمد تقوی، عزیز باقری
مشاهده مقاله
9
گزارش جدید از باکتری های تجزیه کننده AHL در دنیا و ایران
عادله سبحانی پور، کیوان بهبودی، اسماعیل محمودی، محسن فرزانه
مشاهده مقاله
10
مطالعه تاثیر ژن aiiA عامل مختل کننده Quorum sensing در بیماریزایی باکتری Pectobacterium carotovorum عامل پوسیدگی نرم سیب زمینی
اسماعیل محمودی، نادر حسن زاده، بدرالدین ابراهیم سید طباطبایی، ویتوریو ونتوری، سیروس قبادی
مشاهده مقاله