نویسنده =
تعداد مقالات: 10

1 بیان ژن تجزیه‌کننده ترکیبات آلی فسفره، opd، در باکتری Escherichia coli
سیده مینو سجادیان، وحید حسینی نوه، خلیل طالبی، مریم زمانی
مشاهده مقاله

2 بررسی اثر آنتا گونیستی جدایه های Pseudomonas fluorescens در کنترل بیولوژیک قارچ Penicillium digitatum عامل کپک سبز میوه مرکبات به تنهایی و در تلفیق با ایمازالیل در شرایط آزمایشگاه و سردخانه
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، محسن فرزانه
مشاهده مقاله

3 بررسی اثر تلفیقی جدایه هایی از Pseudomonas fluorescens و کربنات سدیم در کنترل Penicillium digitatum در مقایسه با سم ایمازالیل و تیابندازول
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، علی علی زاده علی آبادی
مشاهده مقاله

4 بررسی اثر تلفیقی جدایه هایی از تریکودرما و بیکربنات سدیم در کنترل کپک سبز مرکبات در شرایط آزمایشگاه و سردخانه
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، علی علی زاده علی آبادی
مشاهده مقاله

5 بررسی اثر نمکهای کربنات و بیکربنات به تنهایی و در تلفیق با باکتری Pantoea agglomerans در کنترل قارچ Penicillium digitatum عامل کپک سبز میوه مرکبات در شرایط آزمایشگاه و سردخانه
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، علی علیزاده علی آبادی
مشاهده مقاله

6 بررسی توانایی جدایه وحشی Bacillus cereus UT6 در ممانعت از بیان ژنهای تحت تنظیم سیستم حد نصاب احساس در باکتری های بیماریزا و غیر بیماریزای گیاهی
مریم زمانی، کیوان بهبودی، مسعود احمدزاده
مشاهده مقاله

7 توانایی تجزیه سیگنالهای آسیل هموسرین لاکتون به عنوان یک فاکتور موثر در رقابت در ریزوسفر گوجه فرنگی
مریم زمانی، اسنو بروک پیترسون، متیو پارسک، کیوان بهبودی، مسعود احمدزاده
مشاهده مقاله

8 جداسازی و شناسایی باکتریهای خاموش کننده سیستم حد نصاب احساس از ریزوسفر
مریم زمانی، کیوان بهبودی، مسعود احمدزاده
مشاهده مقاله

9 فعالیت ضد قارچی چند اسانس گیاهی در کنترل Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی
مریم زمانی، محمد حسین میرجلیلی، نیلوفر واقفی، محسن فرزانه، جواد هادیان
مشاهده مقاله

10 کنترل بیولوژیکی کپک سبز مرکبات با کاربرد تلفیقی جدایه هایی از تریکودرما، Pseudomonas fluorescens و Bacillus subtilis در شرایط سردخانه
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، علی علی زاده علی آبادی
مشاهده مقاله