صفحه اصلی
درباره ما
مقالات
تماس با ما
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
11
1
اتیولوژی پوسیدگیهای طوقه و ریشه چغندر قند در استان خراسان
احمد عباسی مقدم، ماهرخ فلاحتی رستگار، بهروز جعفر پور
مشاهده مقاله
2
ارزیابی بخشی از توده های بومی عدس بانک ژن گیاهی ملی ایران برای مقاومت در برابر قارچ Fusarium oxYsPorum f. sP. lentis
مهدی سامان، جواد مظفری، احمد عباسی مقدم، شاهین واعظی، رعنا دستجردی
مشاهده مقاله
3
ارزیابی ژنوتیپهای منتخب از هسته مرکزی کلکسیون نخود کابلی ایران برای مقاومت به قارچ Ascochyta rabiei در شرایط گلخانه و غربالگری درون شیشه ای
فرحناز نجفی، جواد مظفری، احمد عباسی مقدم، محمدجعفر آقایی
مشاهده مقاله
4
ارزیابی مقاومت برخی از ژنوتیپ های گندم بومی ایران در برابر بیماری زنگ ساقه در مرحله گیاهچه ای در شرایط گلخانه
شیده موجرلو، احمد عباسی مقدم، ناصر صفایی، مسعود شمس بخش
مشاهده مقاله
5
استفاده از تنوع بیماریزائی و مولکولی جهت مقایسه پاتو تیپ های رایج زنگ قهوه ای گندم هند
احمد عباسی مقدم
مشاهده مقاله
6
برآورد همبستگی میان تنوع ژنتیکی و مورفولوژیکی جدایه های تک اسپور قارچ عامل بیماری سفیدک پودری انگور
رحمان یوسفی، رامین حسینی، ساره عرب بافرانی، احمد عباسی مقدم، رضا رزاز هاشمی
مشاهده مقاله
7
بررسی مقاومت نمونه های ژنتیکی گندم بومی گلستان از بانک ژن گیاهی ملی ایران به بیماری زنگ سیاه گندم در شرایط گلخانه
زهرا دهقانی آغچه کهل، احمد عباسی مقدم، مصطفی آقایی، سپیده ترابی
مشاهده مقاله
8
بررسی واکنش نمونه های ژنتیکی لوبیا سفید انتخاب شده از کلکسیون بانک ژن گیاهی ملی ایران برای مقاومت به Fusarium solani f. sp. phaseoliو Fusariurn oxysporum f. sp. phaseoli
سولماز شماعی ایرانی، احمد عباسی مقدم، شاهین واعظی، مجید هاشمی
مشاهده مقاله
9
شناسایی فوزاریوم های جداشده از لوبیا سفید در مناطق مرکزی ایران
سولماز شماعی ایرانی، احمد عباسی مقدم، شاهین واعظی، مجید هاشمی
مشاهده مقاله
10
معرفی دو گونه جدید از جنس آلترناریا روی سیب زمینی در ایران
سیمین طاهری اردستانی، بهرام شریف نبی، رسول زارع، احمد عباسی مقدم
مشاهده مقاله
11
مقاومت نسبی به دو نژاد ۳و۶ قارچ Ascochyta rabiei در هسته مرکزی کلکسیون نخود کابلی ایران
فرحناز نجفی، جواد مظفری، احمد عباسی مقدم، محمد جعفر آقایی، داریوش شهریاری
مشاهده مقاله
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه