صفحه اصلی
درباره ما
مقالات
تماس با ما
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
18
1
اثر اسانس آویشن شیرازی در مهار رشد جدایه های Fusarium graminearum و کاهش تولید دی اکسی نیوالنول
عزیز لاهوجی، منصوره میرابوالفتحی، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله
2
اثر گاز اوزون بر کاهش آلودگی پسته به آفلاتوکسین و قارچ مولد آن
منصوره میرابوالفتحی، مهدی چیت ساز، روح اله کرمی اسبو، مریم توکلی
مشاهده مقاله
3
اثر مواد موثره تیمول (Thymol) و کارواکرول (Carvacrol) در بازداری از رشد جدایه های قارچ Fusarium graminearum و کاهش تولید دی اکسی نیوالنول
عزیز لاهوجی، منصوره میرابوالفتحی، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله
4
بررسی اثر اسانسهای آویشن، مرزه، نعناع، شوید و فلفل قرمز بر بازداری از تولید زیرالنون و رشد قارچ مولد آن
سودابه حسینیه فراهانی، منصوره میرابوالفتحی، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله
5
بررسی اثر ضد قارچی اسانس گیاهان پونه، آویشن و مرزه در برابر رشد فوزاریوم ورتی سیلیوئیدس
فلور مظهر، فرهنگ علی اکبری، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله
6
بررسی افلاتوکسین و قارچهای مولد ان در انجیر استان فارس
منصوره میرابوالفتحی، ابوالقاسم حسن پور، روح اله کرمی اسبو، مریم توکلی
مشاهده مقاله
7
بررسی آفلاتوکسین و قارچ های مولد آن در فندق استان گیلان
منصوره میرابوالفتحی، عبدالله میرحسینی مقدم، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله
8
بررسی گونه های فوزاریوم و پتانسیل تولید داکسی نوالنول و فومانیزین توسط آنها در انجیر استان فارس
منصوره میرابوالفتحی، ابوالقاسم حسن پور، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله
9
بررسی میزان دی اکسی نیوالنوال در محصول گندم و جو سالهای 1383- 1384 استان گلستان
منصوره میر ابوالفتحی، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله
10
بررسی میزان دی اکسی نیوالنول در محصول ذرت سالهای ۸۶-۱۳۸۵ استان ادربیل (مغان)
زهرا علی اکبری، حشمت اله امینیان، منصوره میرابوالفتحی، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله
11
بررسی میزان زیرالنون در محصول گندم استان گلستان
روح اله کرمی اسبو، منصوره میر ابوالفتحی
مشاهده مقاله
12
پایش آفلاتوکسین B1در ذرت استانهای اردبیل، خوزستان و فارس
روح اله کرمی اسبو، منصوره میرابوالفتحی، رضا کامران، مهدی شتاب بوشهری، صمد سرکاری
مشاهده مقاله
13
پایش دی اکسی نیوالنوال ( DON ) در ذرت استان گلستان
فرهنگ علی اکبری، مسعود امامی، منصوره میر ابوالفتحی، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله
14
پایش دی اکس نیوالنول در گندم محصول استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، خراسان و ذرت استان های خوزستان و فارس
روح اله کرمی اسبو، منصوره میرابوالفتحی
مشاهده مقاله
15
کاهش آفلاتوکسین B1 توسط دو سویه از باکتری های اسید لاکتیک
هنگامه صعودی، آنیتا خنافری، منصوره میر ابولفتحی، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله
16
مقایسه تاثیر کاربرد قارچ کش های مختلف در باغ جهت کنترل قارچ های مولد آفلاتوکسین و آفلاتوکسین در پسته
منصوره میرابوالفتحی، مهدخت ارجمند کرمانی، روح اله کرمی اسبو، حسین علوی، مریم توکلی
مشاهده مقاله
17
مقایسه دو روش مختلف در سنجش زیرالنون به کمک hplc
روح اله کرمی اسبو، منصوره میرابولفتحی
مشاهده مقاله
18
مقایسه روش های مختلف سنجش دی اکسی نیوالنول و بهبود آن به کمک HPLC-UV
روح اله کرمی اسبو، منصوره میرابوالفتحی
مشاهده مقاله
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه