صفحه اصلی
درباره ما
مقالات
تماس با ما
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
13
1
ارزیابی اثر چند قارچکش در کنترل کپک سبز و آبی پرتقال تامسون
عباس صبوروح منفرد، سید مسعود حسینی، محمدرضا قایخلو، فخرالدین عرب، محبوبه آل بویه، حشمت اله رحیمیان
مشاهده مقاله
2
ارزیابی تاثیر یون کلسیم بر کنترل کپک سبز و کپک آبی پرتقال توسط باکتری های آنتاگونیست
مازیار نوشین پیچانی، علی محمد روستایی، حشمت اله رحیمیان، حسن رضا اعتباریان، حشمت اله امینیان، عادله سبحانی پور
مشاهده مقاله
3
بررسی اثر آنتاگونیستی مخمرهای Metschnikowia pulcherrima و Pichia kluyveri، باکتری Bacillus subtilis و اختلاط آنها در کنترل کپک سبز پرتقال با عامل Penicillium digitatum در شرایط آزمایشگاهی
فاطمه شکوری فر، حشمت اله امینیان، حسن رضا اعتباریان، نوازاله صاحبانی، مهدی یونسی حمزه خانلو
مشاهده مقاله
4
بررسی اثر تلفیقی جدایه هایی از Pseudomonas fluorescens و کربنات سدیم در کنترل Penicillium digitatum در مقایسه با سم ایمازالیل و تیابندازول
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، علی علی زاده علی آبادی
مشاهده مقاله
5
بررسی اثر تلفیقی جدایه هایی از تریکودرما و بیکربنات سدیم در کنترل کپک سبز مرکبات در شرایط آزمایشگاه و سردخانه
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، علی علی زاده علی آبادی
مشاهده مقاله
6
بررسی تاثیر زمان باکتریهای آنتاگونیست در میزان کنترل بیولوژیک کپک سبز و کپک آبی در پرتقال
مازیار نوشین پیجانی، علی محمد روستایی، حسن رضا اعتباریان، حشمت اله امینیان، حشمت اله رحیمیان، عادله سبحانی پور
مشاهده مقاله
7
بررسی توان بازدارندگی از رشد جدایه Penicillium digitatum با استفاده از برخی مخمرها، باکتری Bacillus subtilis و بی کربنات سدیم به صورت انفرادی و ترکیبی در شرایط آزمایشگاهی
فاطمه شکوری فر، حشمت اله امینیان، حسن رضا اعتباریان، نوازاله صاحبانی، مهدی یونسی حمزه خانلو
مشاهده مقاله
8
بررسی میزان خسارت قارچ خوراکی دکمه ای بوسیله گونه های تریکودرمای مولد کپک سبز
یونس رضایی دانش، ابراهیم محمدی گل تپه
مشاهده مقاله
9
شناسایی گونه های تریکودرما مولد کپک سبز در واحدهای تولید قارچ خوراکی دکمه ای و بررسی میزان خسارت آنها
یونس رضایی دانش، ابراهیم محمدی گل تپه، حمید روحانی
مشاهده مقاله
10
کنترل بیولوژیکی کپک سبز مرکبات با کاربرد تلفیقی جدایه هایی از تریکودرما، Pseudomonas fluorescens و Bacillus subtilis در شرایط سردخانه
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، علی علی زاده علی آبادی
مشاهده مقاله
11
کنترل بیولوژیک کپک سبز و آبی پرتغال با استفاده از آنتاگونیست های باکتریایی
مازیار نوشین پیجانی، علی محمد روستایی، حشمت اله رحیمیان، حسن رضا اعتباریان، حشمت اله امینیان
مشاهده مقاله
12
کنترل پس از برداشت کپک سبز پرتقال و نارنگی توسط نمکهای بیکربنات سدیم و پتاسیم و هوای گرم
اعظم شکاری، محمد رضوی، ضیاء الدین بنی هاشمی، عباس صبو روح منفرد، حشمت اله رحیمیان، افسانه کلبادی
مشاهده مقاله
13
مقایسه تاثیر تیمار با باکتری های آنتاگونیست جدا شده از سطح میوه لیمو ترش (Mexican lime)، آب گرم و قارچ کش تیابندازول در کنترل بیماری کپک سبز میوه لیمو ترش (Penicillium digitatum)
محمد امین تقی پور، ساغر کتابچی، عباس شرزه ای
مشاهده مقاله
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه