کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 اثر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک روی مقاومت به بیماری کیوی فروت رقم هایوارد در سردخانه
جواد فتاحی مقدم، مازیار فقیه نصیری، حسین طاهری، ماریه ببری
مشاهده مقاله

2 بررسی اثرات قارچ تریکودرما و اسید سالیسیلیک در ایجاد مقاومت به زنگ قهوه ای در سه رقم گندم (قبل از کاشت) در شرایط گلخانه ای استان خوزستان
هدی شریفی
مشاهده مقاله

3 بررسی امکان القای مقاومت میزبانی در سیب زمینی در مقابل بیماری ساق سیاه ناشی از باکتری Pectobacterium atrosepticum با استفاده از اسید سالیسیلیک
محمدرضا شکرائیان، محمد جواد سلیمانی پری، عزیز باقری
مشاهده مقاله

4 بررسی نقش پیش تیمار کلزا با اسید سالیسیلیک در تغییر میزان رشد عامل پوسیدگی اسکلروتینیایی کلزا تحت شرایط اتاقک رشد
کیوان غضنفری، محمد جوان نیکخواه، فرانسواز برنارد
مشاهده مقاله

5 تلفیق Bacillus subtilis و اسید سالیسیلیک در کنترل بیماری پژمردگی فوزاریومی طالبی Fusarium oxysporum f. sp. melonis
مینا حسینی حاجی عبدال، حشمت اله امینیان، داریوش شهریاری، نوازاله صاحبانی، مهرداد پیرویان
مشاهده مقاله

6 کنترل بیماری کپک آبی سیب توسط اسید سالیسیلیک و ترکیب آن با آب گرم
حسن رضا اعتباریان، ساسان فرهنگیان، فاطمه تابع بردبار
مشاهده مقاله

7 مطالعه تاثیر اسید سالیسیلیک در کاهش علائم بیماری سپتوریوز گندم نان ناشی از قارچ بیمارگر Mycosphaerella graminicola
الهام زمانی، ابراهیم محمدی گل تپه، فروغ سنجریان، ناصر صفایی
مشاهده مقاله