صفحه اصلی
درباره ما
مقالات
تماس با ما
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
9
1
اثر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک روی مقاومت به بیماری کیوی فروت رقم هایوارد در سردخانه
جواد فتاحی مقدم، مازیار فقیه نصیری، حسین طاهری، ماریه ببری
مشاهده مقاله
2
ارتباط آلودگی کمون در باغ ها با کپک خاکستری کیوی فروت در سردخانه
حسین طاهری، اسماعیل غلامیان، رضا فیفایی
مشاهده مقاله
3
استفاده از تیمار آب گرم و پیش سرما در مبارزه با پوسیدگی کیوی ناشی از قارچ Botrytis cinerea
حسین طاهری، جواد فتاحی، اسماعیل غلامیان، محمدفاضل حلاجی ثانی
مشاهده مقاله
4
بررسی اثر تلفیقی جدایه هایی از تریکودرما و بیکربنات سدیم در کنترل کپک سبز مرکبات در شرایط آزمایشگاه و سردخانه
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، علی علی زاده علی آبادی
مشاهده مقاله
5
بررسی اثر کلرور کلسیم بر حفظ کیفیت میوه سیب در انبار و سردخانه
فریدون فیلسوف، حسین حسن پور
مشاهده مقاله
6
بررسی و شناسایی Alternaria alternata عامل پوسیدگی سیاه پرتقال در سردخانه های استان همدان
رازک مهدیزاده نراقی، امیر ارجمندیان
مشاهده مقاله
7
بیماریهای قارچی سیب در انبار
زهرا زکیئی، جعفر ارشاد
مشاهده مقاله
8
شناسایی قارچهای عامل پوسیدگی انگور در سردخانه
حامد دولتی بانه، محمود اخوت، مصباح بابالار
مشاهده مقاله
9
کنترل بیولوژیکی کپک سبز مرکبات با کاربرد تلفیقی جدایه هایی از تریکودرما، Pseudomonas fluorescens و Bacillus subtilis در شرایط سردخانه
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، علی علی زاده علی آبادی
مشاهده مقاله