کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 اثر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک روی مقاومت به بیماری کیوی فروت رقم هایوارد در سردخانه
جواد فتاحی مقدم، مازیار فقیه نصیری، حسین طاهری، ماریه ببری
مشاهده مقاله

2 ارتباط آلودگی کمون در باغ ها با کپک خاکستری کیوی فروت در سردخانه
حسین طاهری، اسماعیل غلامیان، رضا فیفایی
مشاهده مقاله

3 استفاده از تیمار آب گرم و پیش سرما در مبارزه با پوسیدگی کیوی ناشی از قارچ Botrytis cinerea
حسین طاهری، جواد فتاحی، اسماعیل غلامیان، محمدفاضل حلاجی ثانی
مشاهده مقاله

4 بررسی اثر تلفیقی جدایه هایی از تریکودرما و بیکربنات سدیم در کنترل کپک سبز مرکبات در شرایط آزمایشگاه و سردخانه
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، علی علی زاده علی آبادی
مشاهده مقاله

5 بررسی اثر کلرور کلسیم بر حفظ کیفیت میوه سیب در انبار و سردخانه
فریدون فیلسوف، حسین حسن پور
مشاهده مقاله

6 بررسی و شناسایی Alternaria alternata عامل پوسیدگی سیاه پرتقال در سردخانه های استان همدان
رازک مهدیزاده نراقی، امیر ارجمندیان
مشاهده مقاله

7 بیماریهای قارچی سیب در انبار
زهرا زکیئی، جعفر ارشاد
مشاهده مقاله

8 شناسایی قارچهای عامل پوسیدگی انگور در سردخانه
حامد دولتی بانه، محمود اخوت، مصباح بابالار
مشاهده مقاله

9 کنترل بیولوژیکی کپک سبز مرکبات با کاربرد تلفیقی جدایه هایی از تریکودرما، Pseudomonas fluorescens و Bacillus subtilis در شرایط سردخانه
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، علی علی زاده علی آبادی
مشاهده مقاله