کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | اثر Bacillus subtilis بر پوسیدگی ساقه و ریشه خیار با عامل Fusarium orysporam f.sp. radicis-cucumerinum | |
حدیث یوسفی، نوازاله صاحبانی، لیلا فرآورده، وحیده مهدوی، منصوره میر ابوالفتحی | ||
مشاهده مقاله | ||
2 | بررسی کنترل بیولوژیک عامل پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی Fusarium oxysporum f.sp.lycopersici توسط Bacillus subtilis | |
جمیله ایرندگانی، حشمت اله امینیان | ||
مشاهده مقاله | ||
3 | بررسی کنترل بیولوژیک کپک سبز مرکبات با عامل Penicillium digitatum توسط باکتریهای آنتاگونیست | |
پریسا محمدی، Recep Kotan، Elif Tozlu | ||
مشاهده مقاله | ||
4 | کنترل بیولبوژیک کپک آبی سیب توسط Bacillus subtilis در محیط آزمایشگاهی و بافت سیب | |
آزاده عمادی، حسن رضا اعتباریان، حشمت اله امینیان، نواز اله صاحبانی، علی علیزاده علی آبادی | ||
مشاهده مقاله | ||
5 | کنترل بیولوژیک پوسیدگی ذغالی سویا با استفاده از Bacillus subtilis | |
مهرداد پیرویان، حشمت اله امینیان، مینا حسینی حاجی عبدال | ||
مشاهده مقاله |