کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 119

-74 اثرات کشندگی وزیر کشندگی ترکیبات کاربامات، نئونیکوتینوئید و بازدارنده های سنتز کیتین روی تخم ، لار و سن اول و حشرات کامل ( Chrysoperla carnea Stephens ( Neuroptera: Chrysopidae در شرایط آزمایشگاه
آیدا ایوبی، غلامحسین مروج، جواد کریمی، علی جوینده
مشاهده مقاله

-73 اثر چند جیره غذایی بر مرحله بالغ و تولید مثل ساقه خوار ذرت Sesamia cretica در شرایط آزمایشگاه
محمد صالحی تبار، علیرضا عسکریان زاده، آیت اله سعیدی زاده، محمد ناجی
مشاهده مقاله

-72 اثر شش گیاه میزبان روی پارامترهای جدول زندگی و تولید مثل کرم برگخوار چغندر (Spodoptera exigua (Lep.: Noctuidae در شرایط آزمایشگاهی
سمیرا فراهانی، علی اصغر طالبی
مشاهده مقاله

-71 اثر ضدقارچی اسانس های زنیان (Carum capticum) و دارچین (Cinnamomum zeylanicum) و دو قارچکش بنومیل و روال تی- اس در کنترل عامل پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی در شرایط آزمایشگاه
حامد بهتوئی، مرضیه کاظمی
مشاهده مقاله

-70 ارزیابی اثر دوازده قارچکش در کنترل بیماری لکه موجی سیب زمینی در شرایط آزمایشگاه
رسول شریفی، سید علی سیدی طبایی، حسین میرزا
مشاهده مقاله

-69 ارزیابی توان کنترل بیولوژیکی استرین های Bacillus و Pseudomonas علیه Ralstonia solanacearum عامل بیماری پژمردگی باکتریایی سیب زمینی در شرایط آزمایشگاه
نازنین یگانه راد، غلام خداکرمیان، محمد جواد سلیمانی
مشاهده مقاله

-68 ارزیابی دو جدایه Streptomyces برای کنترل بیولوژیکی Phytophthora parasitica عامل پوسیدگی ریشه مرکبات در استان کرمان
بتول صادقی
مشاهده مقاله

-67 ارزیابی زمان و بازده رهاسازی فرمولاسیون قرص حشره کش " ساخته شده بر پایه ماده موثره گیاهی Eucalyptol و پلی وینیل الکل " در شرایط آزمایشگاه
ایمان شریفیان، محمدحسن صفرعلیزاده، پیمان نجفی مقدم
مشاهده مقاله

-66 ارزیابی قابلیت کنترل بیولوژیکی جدایه های گونه های تریکودرما علیه Bipolaris australiensis و Botrytis cinerea عوامل پوسیدگی بنه ی زعفران در شرایط آزمایشگاه
ایرن روح آبادی، حمید روحانی، عباس همتی کاخکی، عصمت مهدیخانی مقدم
مشاهده مقاله

-65 ارزیابی کارایی دو گونه نماتود بیمارگر حشرات، Steinernema carpocapsae و Heterorhabditis bacteriophora در کنترل لاروهای کرم خراط Zeuzera pyrina L. (Lepidoptera: Cossidae) در شرایط آزمایشگاه
الهام سالاری، جواد کریمی
مشاهده مقاله

-64 ارزیابی مقاومت ٧٠ رقم و لاینهای پیشرفته گندم نسبت به بیماری پوسیدگی طوقه و ریشه گندم ناشی از قارچ Fusarium pseudograminearum در گلخانه
مکامه مهدوی امیری، محمد رضوی، داریوش صفایی
مشاهده مقاله

-63 انتخاب مناسب ترین فرمول غذای مصنوعی به منظور پرورش کرم ساقه خوار برنج Chilo Suppressalis Walker ( Lepidoptera: Pyralidae ) در شرایط آزمایشگاه
نادر قائمی، پروانه آزمایش فرد
مشاهده مقاله

-62 بررسی اثرات آنتاگونیستی تریکودرما و گلیوکلادیم روی Armillaria mellea ( Vahl .) Kummer، عامل پوسیدگی ریشه درختان در شرایط آزمایشگاه
حسین خباز، پرویز اسدی
مشاهده مقاله

-61 بررسی اثر آنتا گونیستی جدایه های Pseudomonas fluorescens در کنترل بیولوژیک قارچ Penicillium digitatum عامل کپک سبز میوه مرکبات به تنهایی و در تلفیق با ایمازالیل در شرایط آزمایشگاه و سردخانه
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، محسن فرزانه
مشاهده مقاله

-60 بررسی اثر آنتاگونیستی قارچ penicillium polonicum بر تعدادی از قارچهای پاتوژن خاکزاد در گندم تحت شرایط آزمایشگاه و گلخانه
بهرام منصوری
مشاهده مقاله

-59 بررسی اثر باکتریهای اطراف ریشه در کنترل پژمردگی سیب زمینی ناشی از قارچهای Fusarium oxysporum.و F. solani در شرایط آزمایشگاه
آی سن افخمی فر، علی علیزاده علی آبادی، کسری شریفی، ابوالقاسم قاسمی
مشاهده مقاله

-58 بررسی اثر برخی شرایط محیطی بر روی تولید بیوفیلم باکتری بیوکنترلی Bacillas subtilis در شرایط آزمایشگاه
صفیه خضری، مسعود احمدزاده، غلامرضا صالحی جوزانی، کیوان بهبودی، حشمت اله رحیمیان
مشاهده مقاله

-57 بررسی اثر تلفیقی روغن سیتووت و مالاتیون بر روی لارو سفیده بزرگ کلم brassicae Pieri در شرایط آزمایشگاه
وینه شیرزاد، علی اصغر پورمیرزا، یوبرت قوستا
مشاهده مقاله

-56 بررسی اثر چند قارچکش و قارچهای آنتاگونیست علیه عامل بیماری سوختگی غلاف برگ برنج Rhizoctonia solani
مصطفی نیک نژاد کاظم پور، حسن پدرام، سید علی الهی نیا
مشاهده مقاله

-55 بررسی اثر رقابت درون گونه ای برای غذا و فضا روی شاخصهای بیولوژیک ( Anopheles stephensi (dip:culicidae در شرایط آزمایشگاه
علیرضا بلند نظر، محمدسعید دایر
مشاهده مقاله

-54 بررسی اثر عصاره های گیاهی روی قارچ Phoma lingam عامل ساق سیاه کلزا در شرایط آزمایشگاه
کامیار شفیعی، همایون افشاری آزاد
مشاهده مقاله

-53 بررسی اثر نمکهای کربنات و بیکربنات به تنهایی و در تلفیق با باکتری Pantoea agglomerans در کنترل قارچ Penicillium digitatum عامل کپک سبز میوه مرکبات در شرایط آزمایشگاه و سردخانه
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، علی علیزاده علی آبادی
مشاهده مقاله

-52 بررسی اثر همستیزی سویه های Pantoea agglomerans و Pseudomonas flourescens بر علیه باکتری Erwinia amylovora عامل بیماری آتشک گلابی در شرایط آزمایشگاه
محمد شریف عزیزی، بهروز حریقی، امین صادقی
مشاهده مقاله

-51 بررسی امکان استفاده از باکتریهای اپی فیت مرکبات علیه بیماری شانکر مرکبات ناشی از Xanthomonas axonpodis Pv.citri در شرایط آزمایشگاه
محمد کاظم منتخبی، حشمت اله رحیمیان، ماهرخ فلاحتی رستگار، بهروز جعفر پور
مشاهده مقاله

-50 بررسی بیماری زایی Paecilomyces marquandii بر نماتود ریشه گرهی (Meloidogyne incognita) در شرایط آزمایشگاه
صمد جمالی، فرزانه قاسمی، ضیاءالدین بنی هاشمی
مشاهده مقاله