کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 ارزیابی تاثیر یون کلسیم بر کنترل کپک سبز و کپک آبی پرتقال توسط باکتری های آنتاگونیست
مازیار نوشین پیچانی، علی محمد روستایی، حشمت اله رحیمیان، حسن رضا اعتباریان، حشمت اله امینیان، عادله سبحانی پور
مشاهده مقاله

2 ارزیابی مولکولی شیوع بیماری های میوه سبز و استابورن پرتقال در جیرفت
فاطمه محمد پور، مسعود بهار، علی عباسی
مشاهده مقاله

3 انتقال لکه حلقوی ایرانی مرکبات با پیوند
فرامرز امیری، حشمت اله رحیمیان، کرامت اله ایزد پناه
مشاهده مقاله

4 بررسی اثر تلفیقی جدایه هایی از تریکودرما و بیکربنات سدیم در کنترل کپک سبز مرکبات در شرایط آزمایشگاه و سردخانه
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، علی علی زاده علی آبادی
مشاهده مقاله

5 بررسی تاثیر زمان باکتریهای آنتاگونیست در میزان کنترل بیولوژیک کپک سبز و کپک آبی در پرتقال
مازیار نوشین پیجانی، علی محمد روستایی، حسن رضا اعتباریان، حشمت اله امینیان، حشمت اله رحیمیان، عادله سبحانی پور
مشاهده مقاله

6 پوسیدگی شکوفه و برگ پرتقال در اثر قارچ Botrytis cinerea در مازندران
محمدعلی آقاجانی
مشاهده مقاله

7 عارضه ترک خوردگی میان بر Albedo breakdown در میوه پرتقال: یررسی های بافتی و فراساختاری
هما رجایی، لسلی سامرز، کارول لووات
مشاهده مقاله

8 کنترل بیولوژیک کپک آبی پرتقال توسط Pichia kluvyri و القای پاسخ های دفاعی در بافت سفید پرتقال در دمای 20 درجه سانتی گراد
راحیل قاسمی سردره، حسن رضا اعتباریان، یلدا واصبی
مشاهده مقاله

9 کنترل پس از برداشت کپک سبز پرتقال و نارنگی توسط نمکهای بیکربنات سدیم و پتاسیم و هوای گرم
اعظم شکاری، محمد رضوی، ضیاء الدین بنی هاشمی، عباس صبو روح منفرد، حشمت اله رحیمیان، افسانه کلبادی
مشاهده مقاله

10 مطالعه ای بر روی فاسد شدن برخی از میوه جات در بازارهای اهواز
جمشید حیاتی
مشاهده مقاله