کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | اثر عصاره پروتئینی بذر لوبیا بر فعالیت آمیلاز و پروتناز سوسک آرد :Tenebrio molitor ( Coleoptare ( Tenebrionidae | |
مهدی دسترنج، علیرضا بندانی | ||
مشاهده مقاله | ||
2 | بررسی توانایی Talaromyces flavus ،Streptomyces plicatus و Trichoderma harzianum در تولید آنزیم های خارج سلولی | |
شیرین مسعودی، غلامحسین شهیدی بنجار | ||
مشاهده مقاله | ||
3 | تاثیر اختلاط چاودار (Secale cereale) با گندم (Triticum aestivum) بر کیفیت نانوائی نان | |
محمد رضا کرمی نژاد، حمید رحیمیان مشهدی، عطاءالله سیادت، مهدی مین باشی | ||
مشاهده مقاله | ||
4 | فعالیت آنزیمهای گوارشی پروتئاز و آمیلاز (Helicoverpa armigera (Hübner در واکنش به تغذیه از ارقام مختلف سویا | |
بهرام ناصری، یعقوب فتحی پور، سعید محرمی پور، وحید حسینی نوه | ||
مشاهده مقاله | ||
5 | گزارش پروتئین دفاعی مهار کننده آنزیم α-آمیلاز گندم در روده حشرات کامل سن گندم Eurygaster integriceps Put. با استفاده از تکنیک پروتئومیکس | |
محمد سعادتی | ||
مشاهده مقاله | ||
6 | مهار آنزیمهای آمیلاز گوارشی سن گندم با مهار کننده های پروتئینی تریتیکاله | |
محمد مهر آبادی، علیرضا بندانی، فاطمه سعادتی | ||
مشاهده مقاله |