کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 13

1 ارزیابی واکنش 10 رقم مهم تجاری فلفل در برابر آلودگی با ویروس ToMV
سحر وحید حسین نیا، رضا پوررحیم، شیرین فرزادفر، عبدالجمیل زربخش
مشاهده مقاله

2 بررسی اثر بعضی از اسانس‌های گیاهی در کنترل قارچ‌های مولد مایکوتوکسین و مایکوتوکسین‌ها
فاطمه موحدخواه
مشاهده مقاله

3 بررسی بیماری بوته میری فلفل
جعفر ارشاد
مشاهده مقاله

4 بررسی تاثیر کود مونوپتاسیم فسفات در مقایسه با چند قارچکش رایج در کنترل بیماری سفیدک سطحی فلفل
اسماعیل محمودی، معصومه عباسی، عبدالرضا اقتداری
مشاهده مقاله

5 بررسی روابط فیلوژنتیکی برخی از جدایه های Phytophthora parsiana بر اساس توالی سنجی ناحیه ی ITS
زهره انواری، مریم میرطالبی، ضیاالدین بنی هاشمی
مشاهده مقاله

6 بررسی های فنولوژیکی و موفولوژیکی جدایه های Phytophthora capsici عامل بوته میری فلفل
پگاه رحمان شیرازی، مهدی یوسفی، مهدی نصراصفهانی
مشاهده مقاله

7 حساسیت برخی از ارقام فلفل به Phytophthora parsiana، بیمارگر درختان چوبی
زهره انواری، ضیاءالدین بنی هاشمی
مشاهده مقاله

8 خالص سازی و تعیین مشخصات tobacco battle virus جدا شده از فلفل در ایران
شیرین قربانی، رقیه نوروزی
مشاهده مقاله

9 شناسایی و جدا سازی استرین O ویروس Yسیب زمینی از فلفل
سمیه مصطفایی، غلامحسین مصاحبی، مینا کوهی حبیبی
مشاهده مقاله

10 گزارش بیماری کپک خاکستری فلفل Capsicum annuum ناشی از Botrytis cinerea در سیستان
جواد آبخو
مشاهده مقاله

11 مقایسه پارامترهای جدول زندگی ویژه سنی تریپس پیاز (thrips tabaci lindeman (thys:thripidae روی خیار، فلفل و کدو در شرایط آزمایشگاهی
حسین مددی، عزیز خرازی پاکدل، احمد عاشوری، بنفشه احمدی، جعفر محقق نیشابوری
مشاهده مقاله

12 مقاومت آنتی زنوزی و تحمل سیب زمینی، بادنجان، گوجه فرنگی و فلفل نسبت به سوسک کلرادوی سیب زمینی، Leptinotarsa decemlineata Say در شرایط مزرعه ای
سعید احمدی نقدهی، اکبر قاسمی کهریزه، محمود پوریوسف میاندوآب
مشاهده مقاله

13 وقوع ویروس های پیسک خفیف فلفل (PMMV) و موزاییک پیسک سبز خیار (CGMMV) در برخی سبزی کاری های ایران
اطهر علی شیری، فرشاد رخشنده رو
مشاهده مقاله