کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 ارزیابی روشهای مختلف تشخیص عامل شانکر باکتریایی مرکبات ناشی از Xanthomonas citri subsp. citri با استفاده از pCR معمولی و Real time در میوه های تجاری مرکبات
مرتضی گل محمدی، ماریا میل اگروز لوپز
مشاهده مقاله

2 بررسی آناتومیکی و هیستولوژیکی دوشاخه هلو با حساسیت متفاوت به قارچ عامل شانکر هلو Fusicocum amygdali
ابراهیم پیغامی
مشاهده مقاله

3 بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های Pseudomonas syringae pv. syringae عامل شانکر درختان میوه هسته دار در خراسان رضوی با استفاده از rep-PCR
واله عباسی، حشمت اله رحیمیان، محمدعلی تاجیک قنبری
مشاهده مقاله

4 بررسی جدایه های باکتری همراه عامل شانکر باکتریایی مرکبات و اثرات آنتاگونیستی آنها
رضا مستوفی زاده، حشمت اله رحیمیان
مشاهده مقاله

5 بررسی و شناسائی Embellisia allii (Campan.) E. G. Simmons عامل شانکر غده سیر در استان همدان
رازک مهدیزاده نراقی، دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله

6 مقایسه پروفیل پلاسمیدی استرینهای عامل شانکر مرکبات جداشده از جنوب ایران و مقایسه آن با تعدادی از استرین های دنیا و ارتباط آنها با شدت بیماری زایی Xanthomonas citri subsp. citri
مرتضی گل محمدی، حشمت اله رحیمیان، پابلو یوپ
مشاهده مقاله